Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker pastaret med cremet peberfrugtsauce med løg, hvidløg, paprika og cremefine. Serveret med frisk mozzarella og ristede pinjekerner på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 3 stkblandede peberfrugter
- 1 stkrødløg
- 1 fedhvidløg
- 0.5 spskpaprika
- 0.5 dlvand
- 2.5 dlcremefine 15%
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 25 grampinjekerner
- 2 kuglemozzarella
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.2
Skyl peberfrugterne og pil skrællen af løg og hvidløg. Skær peberfrugterne, løg og hvidløg i grove stykker.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, peberfrugter, løg og hvidløg i ca. 5 min. under omrøring. Tilsæt vand, cremefine og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.4
Blend saucen med en stavblender og smag til med salt og peber. Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve.5
Server fuldkornspastaerne med den cremede peberfrugtsauce i skåle og top med frisk mozzarella og ristede pinjekerner. Vær opmærksom på at visse ostetyper indeholder animalsk osteløbe og derfor ikke er vegetarisk. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne. De kan også hjælpe med at smage til.