Pasta med cremet tomat-spinatsovs og bacondrys

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfuldkornspasta
  • 125 gramkalkunbacon
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 20 stkcherrytomater
  • 75 gramfriske spinatblade*
  • 150 gramflødeost naturel
  • 200 gramfrosne ærter
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker pastaret med cremet sovs af cherrytomater, frisk spinat, ærter og friskost. Vi har toppet hele herligheden med sprød kalkunbacon. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skær kalkunbacon i små tern og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag baconen i ovnen i ca. 10 min.

3. Skær løget i tern og hak hvidløget fint. Skyl cherrytomaterne og spinaten og skær tomaterne i kvarte.

4. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt cherrytomaterne og flødeosten og lad det simre til en cremet sovs. Tilsæt spinaten og ærterne og smag til med salt og peber.

5. Vend sovsen sammen med pastaerne, server i dybe skåle og top med bacondrys. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og pasta i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre