Pasta med kyllingekødsovs med gulerødder og ærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 150 gramgulerødder*
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramfrosne ærter
  •  fuldkornspastaskruer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pasta med kødsovs er en børnefamilie-klassiker. Her har vi lavet en udgave med hakket kyllingekød, revne gulerødder og ærter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits løg, hvidløg og paprika. Tilsæt kyllingekødet og brun det af.

3. Imens kødet bruner: Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.

4. Tilsæt gulerødder, tomatpuré, hakkede tomater, timian, vand og bouillon. Lad kødsovsen simre i ca. 20 min. eller mere, hvis du har tid. Tilsæt ærterne fem min. inden servering og smag til med salt og peber.

5. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken.

6. Server pastaen med den lækre kyllingekødsovs i skåle og top evt. med revet parmesan, hvis du har det på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne. Ekstra smag: Top med revet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre