Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Pasta bolognese er et hit i de fleste børnefamilier. Her har vi lavet en udgave, hvor kødet er erstattet af røde linser og med en masse fylde fra squash og gulerødder. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 1 spskpaprika
- 150 gramrøde linser
- 70 gramtomatpuré
- 1 dåsehakkede tomater
- 5 dlvand
- 2 terninggrøntsagsbouillon
- 1 tsktørret oregano
- 1 tsktørret timian
- 1 stksquash
- 150 gramgulerødder
- 250 gramfuldkornspastaskruer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og hvidløgene og hak det fint.2
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits løg, hvidløg og paprika.3
Tilsæt de røde linser, tomatpuré, hakkede tomater, vand, bouillon, oregano og timian. Lad det simre - og husk at røre i gryden undervejs.4
Skyl squashen, skræl gulerødderne og riv begge på den grove side af et rivejern. Tilsæt squash og gulerødder til gryden og lad retten simre i ca. 20 minutter. Linsebolognesen bliver kun bedre, jo længere tid den står, så lad den simre videre, hvis du har tid.5
Kog pastaerne efter anvisningen på posen.6
Server linsebolognesen med pasta i skåle eller dybe tallerkener. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle squashen og skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Top med revet ost eller parmesan.