Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En lækker cremet pastaret med rejer, frisk spinat, hakkede tomater og friskost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grampasta penne
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 dåsehakkede tomater
- 200 gramfriskost
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 75 gramspæde spinatblade
- 200 gramfrosne rejer
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne i letsaltet vand.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.3
Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, friskost og bouillon. Lad sovsen simre i ca. 10 min.4
Skyl spinaten. Vend spinaten og de frosne rejer i sovsen og lad den simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.5
Server fuldkornspastaerne og den cremede friskostsauce med hakkede tomater, spinat og rejer. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i gryden til pasta og hjælpe med at smage til.
Ekstra smag: Top med citronsaft.