Pasta med rejer og spinat i friskostsauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grampasta penne
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 200 gramfriskost
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 200 gramfrosne rejer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pasta med rejer og spinat i friskostsauce

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker cremet pastaret med rejer, frisk spinat, hakkede tomater og friskost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 grampasta penne
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 200 gramfriskost
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 200 gramfrosne rejer
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne i letsaltet vand.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.

3. Varm en dyb pande eller gryde op med olivenolie og svits løg og hvidløg. Tilsæt hakkede tomater, friskost og bouillon. Lad sovsen simre i ca. 10 min.

4. Skyl spinaten. Vend spinaten og de frosne rejer i sovsen og lad den simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.

5. Server fuldkornspastaerne og den cremede friskostsauce med hakkede tomater, spinat og rejer. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i gryden til pasta og hjælpe med at smage til.

Ekstra smag: Top med citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre