Pasta med spinat, tomat og kikærter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 fedhvidløg
  • 1 dåsekikærter
  • 100 gramfriske spinatblade*
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 2 tskspidskommen
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 dlvand
  • 1 pakkefrisk fuldkornspasta
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det her er en fantastisk nem og velsmagende pastaret med masser af tomat og kikærter, som mange børn er vilde med. De skal bare lige vænne sig til konsistensen! Vi har også smuglet lidt spinat i, men på en måde så ungerne nemt kan pille det fra, hvis de helst er fri. Retten er lynhurtig at lave på en travl dag :o)

Fremgangsmåde

1. Skær hvidløget i tynde skiver og steg det et par minutter i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Hæld vandet fra kikærterne, skyl dem i lidt vand og hæld dem på panden sammen med hvidløget og steg videre et par minutter.

2. Skyl spinatbladene grundigt og tilsæt dem til kikærterne og hvidløget på panden. Lad det hele stege, til spinaten er faldet sammen. Tilsæt nu hakkede tomater, tomatpuré, spidskommen, grøntsagsbouillon og vand og lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.

3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og bland pastaen med tomatsovsen. Og det var sådan set bare det!

4. Velbekomme :o)

Tip

Hvis du har dem på lager, så top evt. med friske cherrytomater. Det smager godt :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre