Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En virkelig lækker og fyldig pastasalat med kyllingefilet, avocado, tomater, agurk og majs. Serveret med en lynhurtig hvidløgsdressing på siden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramkyllingefilet
- 250 grampastaskruer
- 3 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 2 stkavocado
- 285 gramløse majs
- 35 gramfeldsalat
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 fedhvidløg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Fyr op under grillen eller varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne på begge sider. Krydr med salt og peber.2
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand.3
Skyl tomaterne og agurken og pil skrællen af rødløget. Skær det hele ud efter eget ønske. Hak de soltørrede tomater fint og skær avocadoerne i tern. Gem olien fra de soltørrede tomater. Dræn majsene for væde og skyl salaten.4
Vend pastaerne sammen med alle grøntsagerne og en god sjat olie fra de soltørrede tomater. Smag til med salt og peber.5
Rør creme fraichen sammen med presset hvidløg, salt og peber.6
Skær kyllingefileterne i skiver og vend dem i pastasalaten eller server som tilbehør sammen med hvidløgsdressingen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomaterne og agurken og vende pastaerne sammen med grøntsagerne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.