Pastasalat med røget laksecreme

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 grampenne pasta med fuldkorn
  • 1 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 spskrygeost eller friskost
  • 150 gramrøget laks
  • 0.5 bundtgrønne asparges
  • 2 stkavocado
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 pottepurløg
  •  rugbrød
  •  citron
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne cremede pastasalat er fyldt med lutter gode sager: Røget laks, tomater, rygeost, grønne asparges og avocado. Og så er den super nem og perfekt til de dage, hvor der er en masse andet på programmet end køkkentid. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem efterfølgende med koldt vand.

2. Rør creme fraiche og rygeost eller friskost godt sammen i en skål. Skær laksen i mindre stykker og rør dem i cremen.

3. Knæk den nederste del af aspargesene og smid dem væk. Skær resten i mundrette bidder. Fjern stenene fra avocadoerne og skær kødet i tern. Skyl tomaterne, skær dem i halve og hak purløget fint.

4. Bland pasta og grøntsager sammen med cremen og smag til med salt, peber og lidt citron.

5. Servér med ristet rugbrød og evt. lidt purløg på toppen. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

6. Velbekomme!

Tip

Rygeost fås i de fleste supermarkeder, men er lidt en deler i mange familier. Du kan evt. udskifte rygeosten med friskost.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre