Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en nem og lækker pastasalat med tun, æbler, æg, avocado og purløg. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspasta
- 4 stkæg
- 2 stkæbler
- 1 stkrød peberfrugt
- 2 stkavocado
- 2 dåsetun i vand
- 2 dlcreme fraiche 13 %
- 1 spskdijonsennep
- 1 pottepurløg
- 0.5 stkcitron
- 1 spskakaciehonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og overhæld den med koldt vand. Lad pastaen dryppe af.2
Kog æggene i ca. 9 minutter i kogende vand med låg på gryden. Skyl dem herefter i koldt vand og pil dem.3
Skyl æbler og peberfrugt og skær begge dele i mundrette bidder. Del avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Hæld vandet fra tunen.4
Rør en hurtig dressing sammen af creme fraiche eller skyr, dijon- eller sød sennep og klippet purløg. Smag til med citronsaft, akaciehonning og salt og peber.5
Vend pasta, grønt, tun og dressing sammen i en skål og server med kvarte æg. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern. De kan også skære æbler og peberfrugt i tern.