Pastasalat med tun, æbler, æg og avocado

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfuldkornspasta
  • 4 stkæg
  • 2 stkæbler
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 stkavocado
  • 2 dåsetun i vand
  • 2 dlcreme fraiche 13 %
  • 1 spskdijonsennep
  • 1 pottepurløg
  • 0.5 stkcitron
  • 1 spskakaciehonning
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pastasalat med tun, æbler, æg og avocado

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en nem og lækker pastasalat med tun, æbler, æg, avocado og purløg. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfuldkornspasta
  • 4 stkæg
  • 2 stkæbler
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 stkavocado
  • 2 dåsetun i vand
  • 2 dlcreme fraiche 13 %
  • 1 spskdijonsennep
  • 1 pottepurløg
  • 0.5 stkcitron
  • 1 spskakaciehonning
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken og overhæld den med koldt vand. Lad pastaen dryppe af.

2. Kog æggene i ca. 9 minutter i kogende vand med låg på gryden. Skyl dem herefter i koldt vand og pil dem.

3. Skyl æbler og peberfrugt og skær begge dele i mundrette bidder. Del avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Hæld vandet fra tunen.

4. Rør en hurtig dressing sammen af creme fraiche eller skyr, dijon- eller sød sennep og klippet purløg. Smag til med citronsaft, akaciehonning og salt og peber.

5. Vend pasta, grønt, tun og dressing sammen i en skål og server med kvarte æg. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern. De kan også skære æbler og peberfrugt i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre