Pastasalat med tun. Hertil ristet rugbrød med friskost.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramfuldkornspasta
  • 200 gramfrosne ærter
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkhjertesalat
  • 1 stkrødløg
  • 2 dåsetun i olie
  • 100 gramgrønne oliven
  • 4 skiverugbrød
  • 100 gramfriskost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En hurtig og lækker pastasalat med fuldkornspasta, tun, oliven, cherrytomater, agurk og hjertesalat. Serveret med ristet rugbrød smurt med friskost. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og tilsæt ærterne et par minutter inden du hælder vandet fra. Så sparer du på strømmen. Overhæld herefter det hele med koldt vand.

2. Skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten. Pil skrællen af rødløget. Skær det hele ud som du synes.

3. Pres olien fra tunen og hæld væden fra oliven. Vend grøntsagerne og pastaen sammen med tun, oliven, en god sjat olivenolie, salt og peber.

4. Rist rugbrødet på en brødrister.

5. Server pastasalaten med tun og ristet rugbrød smurt med friskost som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomater og agurk og pil skrællen af rødløget. Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre