Pastasalat med tun og æg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 4 stkæg
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 200 gramgulerødder
  • 2 dåsetun i olie
  • 180 gramoliven med mandler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pastasalat med tun og æg

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Her serverer vi en fyldig pastasalat med fuldkornspasta, tun, kogte æg, agurk, cherrytomater, gulerødder, icebergsalat og oliven. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfuldkornspasta
  • 4 stkæg
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 200 gramgulerødder
  • 2 dåsetun i olie
  • 180 gramoliven med mandler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand.

2. Kog æggene i ca. 9 min. og overhæld dem med koldt vand.

3. Skyl icebergsalaten, cherrytomaterne og agurken og skær det hele ud efter eget ønske. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.

4. Pres olien fra tunen og hæld væden fra oliven. Vend grøntsager og pasta sammen med tun, oliven, en god sjat olivenolie, salt og peber.

5. Pil skallen af æggene, skær dem i tern og fordel dem ovenpå pastasalaten. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og agurken.

Ekstra smag: Top med friskhakket dild og citronsaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre