Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en fyldig pastasalat med fuldkornspasta, tun, kogte æg, agurk, cherrytomater, gulerødder, icebergsalat og oliven. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 4 stkæg
- 0.5 stkicebergsalat
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 200 gramgulerødder
- 2 dåsetun i olie
- 180 gramoliven med mandler
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på posen og overhæld dem herefter med koldt vand.2
Kog æggene i ca. 9 min. og overhæld dem med koldt vand.3
Skyl icebergsalaten, cherrytomaterne og agurken og skær det hele ud efter eget ønske. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern.4
Pres olien fra tunen og hæld væden fra oliven. Vend grøntsager og pasta sammen med tun, oliven, en god sjat olivenolie, salt og peber.5
Pil skallen af æggene, skær dem i tern og fordel dem ovenpå pastasalaten. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle cherrytomaterne og agurken.
Ekstra smag: Top med friskhakket dild og citronsaft.