Peanutpaneret kylling med ris og grøntsagsgryde

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 100 grampeanuts
  • 1 stkæg
  • 400 gramkyllingeinderfilet
  • 0.5 stkblomkål
  • 200 gramgulerødder*
  • 2 stkæbler
  • 2 tskkarry
  •  soya
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mums! Hurtige og lækre kyllingestykker paneret i peanuts. Vi serverer dem med stegte ris, æbler, gulerødder og blomkål - og lidt soya som dip. God fornøjelse

Fremgangsmåde

1. Kog risene som anvist på pakken og hæld vandet fra.

2. Hak peanutsene fint eller giv dem en snurretur i en minihakker eller foodprocessor og fordel dem på en flad tallerken. Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med lidt salt og peber.

3. Vend nu kyllingefileterne i æggeblandingen og derefter i peanutsstykkerne. Steg kyllingefileterne på en pande i olivenolie, til de er gyldne og gennemstegte. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Sørg i øvrigt for at vende dem forsigtigt, så paneringen ikke falder af.

4. Skyl blomkålet, fjern stokken og del blomkålet i små buketter. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Skyl æblerne og skær i skiver.

5. Steg nu risene risene sammen med grøntsagerne og karry på en pande eller i en wok i olivenolie i ca. fem minutter. Smag til med soya.

6. Servér de sprøde kyllingestykker med de lynstegte ris, grøntsager og soya.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn lave små buketter af blomkålet, skrælle gulerødderne og skære æblerne i mindre stykker. Hvis du har sød chilisauce på lager, smager det super godt til retten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre