Peanutpaneret kylling med ris og grøntsagsgryde

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 100 grampeanuts
  • 1 stkæg
  • 400 gramkyllingeinderfilet
  • 0.5 stkblomkål
  • 200 gramgulerødder*
  • 2 stkæbler
  • 2 tskkarry
  •  soya
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mums! Hurtige og lækre kyllingestykker paneret i peanuts. Vi serverer dem med stegte ris, æbler, gulerødder og blomkål - og lidt soya som dip. God fornøjelse

Fremgangsmåde

1. Kog risene som anvist på pakken og hæld vandet fra.

2. Hak peanutsene fint eller giv dem en snurretur i en minihakker eller foodprocessor og fordel dem på en flad tallerken. Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med lidt salt og peber.

3. Vend nu kyllingefileterne i æggeblandingen og derefter i peanutsstykkerne. Steg kyllingefileterne på en pande i olivenolie, til de er gyldne og gennemstegte. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Sørg i øvrigt for at vende dem forsigtigt, så paneringen ikke falder af.

4. Skyl blomkålet, fjern stokken og del blomkålet i små buketter. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette bidder. Skyl æblerne og skær i skiver.

5. Steg nu risene risene sammen med grøntsagerne og karry på en pande eller i en wok i olivenolie i ca. fem minutter. Smag til med soya.

6. Servér de sprøde kyllingestykker med de lynstegte ris, grøntsager og soya.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn lave små buketter af blomkålet, skrælle gulerødderne og skære æblerne i mindre stykker. Hvis du har sød chilisauce på lager, smager det super godt til retten.

 
Se vores sikre køkkenknive til børn

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre