Pesto med persille og solsikkekerner

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 grambredbladet persille
  • 1.5 dlrapsolie
  • 50 gramsolsikkekerner*
  • 1 fedhvidløg
  •  citron
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Persillepesto er lidt en overset størrelse. Særligt fordi den smager virkelig godt og er helt vildt billig at lave. Den er fantastisk i madpakken, til nykogte kartofler eller i en pastasalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Nip bladene af persillebundtet, skyl dem og kom dem i en blender eller en høj skål.

2. Tilsæt resten af ingredienserne og blend på livet løs, til du har en sammenhængende pesto uden klumper.

3. Smag til med salt, peber og citron, og så er der pesto! Nemt ik'?

4. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre