Pesto med rucola

Ingredienser

(1 portion )

  • 75 grampinjekerner
  • 75 gramrucola- 75 gram
  • 1.5 dlolivenolie
  • 1 fedhvidløg
  • 50 gramparmesan
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Pesto med rucola

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Hjemmelavet pesto er super nemt at lave, og smager fantastisk som tilbehør til et væld af retter, og som smørelse i en lækker sandwich. I stedet for basilikum, der kan være dyrt i meget store mængder i Danmark, har vi lavet denne pesto med rucola. Og det er et hit!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 75 grampinjekerner
  • 75 gramrucola- 75 gram
  • 1.5 dlolivenolie
  • 1 fedhvidløg
  • 50 gramparmesan
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Rist pinjekernerne på en pande, til de har fået lidt farve og dufter dejligt.

2. Blend alle ingredienser til den ønskede konsistens i en foodprocessor eller minihakker. Smag til med salt og peber og juster evt. konsistensen med lidt olivenolie.

Tip

Hvis du har pesto til overs kan du hælde det i en beholder og toppe med en god slat olivenolie, så der ikke kommer ilt til pestoen. Så kan den holde sig længere i køleskabet - eller fryses ned.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.