Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre laksespyd vendt med pesto. Vi serverer spyddene med lynstegte grøntsager og vilde ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 225 gramlaksefileter
- 1 spskrød pesto
- 1 stkporre
- 250 gramgulerødder
- 0.5 stkblomkål
- 1 fedhvidløg
- olivenolie
- soya
- grillspyd
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog risene som anvist på pakken.2
Fjern skindet fra laksefileterne, skær dem i mindre stykker og vend dem i pesto. Kom laksestykkerne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 15 min.3
Skær top og bund af porren og rens den grundigt. Flæk porren på midten og skær den i små skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Skyl blomkålen og skær den i mindre stykker.4
Varm en dyb pande op med olivenolie og lynsteg presset hvidløg, porre, gulerødder og blomkål. Smag til med soya.5
Server laksespyddene med lynstegte grøntsager og dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn sætte laksestykkerne på spyd.
Ekstra smag: Top med frisk chili, koriander eller basilikum.