Pita med kylling, æg og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 4 stkæg
  • 1 stkrød peberfrugt
  •  salat efter eget valg
  • 150 gramcherrytomater
  • 150 gramløse majs
  • 400 gramkyllingfilet
  • 1 tskpaprika
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.25 spskkarry
  •  pitabrød med fuldkorn
  •  dressing efter eget valg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En nem og lækker omgang aftensmad med kyllingfilet stegt i karry og paprika, som vi serverer med æg og masser af grøntsager samlet i et pitabrød. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 180 grader varmluft. Læg æggene forsigtigt i kogende vand, kog dem i ca. 9 minutter og overhæld dem straks med koldt vand.

2. Skyl og skær peberfrugt, salat og cherrytomater i mindre stykker og hæld vandet fra majsene. Kom det hele i små skåle.

3. Skær kyllingfileten i mindre stykker og steg dem i lidt olivenolie på en pande med paprika, oregano og karry. Smag til med salt og peber. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber, når du har rørt ved råt kød.

4. Pil æggene og del dem i mindre stykker. Lun pitabrødene og stil alle ingredienser på bordet i små skåle og server med dressing. Lad familien sammensætte deres helt egen yndlingspita!

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at snitte og ordne grøntsagerne. De kan også hjælpe med at pille æggene. Er der rester til overs - så gem dem til madpakken i morgen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre