Pita med kylling, grønt og pestodressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkrød peberfrugt
  • 2 stktomater
  •  salat efter eget valg
  • 150 gramløse majs
  • 400 gramkyllingefilet
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 2 dlcreme fraiche eller skyr
  • 3 spskrød pesto
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Onsdag d. 10/6-2020 kl. 17.30 laver vi pitabørn for børn LIVE på Facebook som en del af Mambenos maddag. Sørg blot for at ha' købt ind og vær klar i køkkenet, så guider vi dit barn igennem madlavningen. Vær med gratis lige her. Pitabrød er virkelig en nem og børnevenlig aftensmad, som vi her har lavet med stegt kylling, grøntsager pestodressing. Opskriften er ekstra nem, så ungerne kan få deres egen maddag. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl og skær peberfrugt og tomater i mindre stykker. Skyl salaten og hæld vandet fra majsene. Kom det hele i små skåle.

2. Skær kyllingfileten i mindre stykker og steg dem i lidt olivenolie på en pande med paprika og oregano. Smag til med salt og peber. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber, når du har rørt ved råt kød.

3. Bland creme fraiche eller skyr sammen med pesto og smag til med salt og peber.

4. Lun pitabrødene og stil alle ingredienser på bordet i små skåle og server med dressing. Lad familien sammensætte deres helt egen yndlingspita!

5. Velbekomme!

Tips

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at snitte og ordne grøntsagerne. De kan også hjælpe med at blande dressingen. Er der rester til overs - så gem dem til madpakken i morgen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre