Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Vores unger ELSKER minipizzaer! De er super nemme at lave ud af pitabrød og fantastiske til dage med fart på, hvor maden skal være ekstra nem og glide ned hos både børn og voksne. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 150 gramkartofler
- 8 stkpitabrød med fuldkorn
- 400 gramtomatsauce
- 2 kuglemozzarella
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 stkrødløg
- 0.5 stkspidskål
- 35 gramsalatmix
- 100 gramgrønne oliven
- 100 gramsalatost i tern
- 1 fedhvidløg
- 1 dlolivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver - brug et mandolinjern, hvis du har. Men lov os at passe på fingrene! Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.3
Fordel tomatsauce, kartoffelskiver og friskrevet mozzarella på pitabrødene og bag kartoffelpizzaerne i ovnen i ca. 10-15 min., til osten har fået en gylden farve. Drys med oregano.4
Skræl rødløget og skyl salaten. Snit rødløg og spidskål fint og vend det sammen med oliven, salat, salatost, olivenolie, salt og peber.5
Skræl hvidløget og blend det sammen med olivenolien. Brug en stavblender eller en minihakker.6
Server de sprøde pita-pizzaer toppet med hvidløgsolie og grov salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn lave deres egne pita-pizzaer.
Ekstra smag: Drys med tørrede chiliflager