Pita-pizza med frisk mozzarella og kartoffel. Hertil grov salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramkartofler
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  • 400 gramtomatsauce
  • 2 kuglemozzarella
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 stkrødløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 35 gramsalatmix
  • 100 gramgrønne oliven
  • 100 gramsalatost i tern
  • 1 fedhvidløg
  • 1 dlolivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vores unger ELSKER minipizzaer! De er super nemme at lave ud af pitabrød og fantastiske til dage med fart på, hvor maden skal være ekstra nem og glide ned hos både børn og voksne. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver - brug et mandolinjern, hvis du har. Men lov os at passe på fingrene! Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Fordel tomatsauce, kartoffelskiver og friskrevet mozzarella på pitabrødene og bag kartoffelpizzaerne i ovnen i ca. 10-15 min., til osten har fået en gylden farve. Drys med oregano.

4. Skræl rødløget og skyl salaten. Snit rødløg og spidskål fint og vend det sammen med oliven, salat, salatost, olivenolie, salt og peber.

5. Skræl hvidløget og blend det sammen med olivenolien. Brug en stavblender eller en minihakker.

6. Server de sprøde pita-pizzaer toppet med hvidløgsolie og grov salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn lave deres egne pita-pizzaer.  Ekstra smag: Drys med tørrede chiliflager

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre