Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Vores unger elsker minipizzaer - og så er de endda super nemme og hurtige at lave! Her har vi lavet dem ud af fuldkornspitabrød og toppet med tomatsauce, tun og revet mozzarella. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 8 stkpitabrød med fuldkorn
- 280 gramtomatsauce
- 2 dåsetun i olie
- 140 gramrevet ost
- 30 gramsalatmix
- 30 gramspæde spinatblade
- 285 gramløse majs
- 2 stkavocado
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 1 spskeddike
- tørret oregano
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Dræn tunen for olie. Flæk pitabrødene på midten og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.3
Fordel tomatsauce, tun og revet mozzarella på pitabrødene og bag dem i ovnen i ca. 10-15 min. til osten har fået en gylden farve. Drys med oregano.4
Skyl salaten og spinaten. Dræn majsene for vand. Pres de soltørrede tomater for olie og skær dem i mindre stykker. Skær avocadoen i den ønskede størrelse. Vend det hele sammen med eddike, olivenolie, salt og peber.5
Server de sprøde pita-pizzaer med sød majssalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn lave deres egne pita-pizzaer.
Ekstra smag: Top med tørret chili.