Pitapizzaer med tomat, ost og skinke

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  •  ketchup
  • 150 gramkogt skinke
  • 2 kuglemozzarella
  • 10 stkcherrytomater
  • 1/2 stkagurk
  • 1/2 spsktørret oregano
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det her er en af de bedste og nemmeste pizzaopskrifter, der findes! Minipizzaer lavet ud af fuldkornspitaer, toppet med tomatketchup, skinke og mozzarella. Hurtigere og nemmere bliver det ikke. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft.

2. Smør de hele pitabrød med en god slat tomatketchup. Undlad dog at smøre ketchup på den yderste halve centimeter af pitabrødene.

3. Riv skinken og mozzarellaen i mindre stykker og fordel dem på pitabrødene med skinken nederst og mozzarellaen øverst. Drys med lidt tørret oregano på toppen.

4. Bag pitapizzaerne i ovnen i ca. 10-15 minutter, til osten er smeltet og gylden på toppen.

5. Skyl imens cherrytomater og agurk. Skær agurken i stave til gnavergrønt og server sammen med cherrytomaterne som tilbehør til lynpizzaerne.

6. God fornøjelse :o)

Tip

Disse pitabrød er også super gode i ungernes madpakker. Vores unger er i hvert fald vilde med dem :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre