Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Lune og lækre pitabrød med falafler, agurk, sprød salat og husets yndlingsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 350 gramNaturli falafelfars
- 6 stkpitabrød
- 235 gramsalatskålen salatblanding
- 0.5 stkagurk
- dressing efter eget valg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm en pande op med olivenolie og form små falafler med en teske. Steg falaflerne til de har en gylden overflade på begge sider.2
Lun pitabrødene efter anvisningen på pakken.3
Vend salatblandingen sammen med olivenolie, salt og peber.4
Skyl agurken og skær den i skiver.5
Server de lune pitabrød med falafler, agurk, sprød salat og husets yndlingsdressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende salaten sammen med olivenolie, salt og peber.