Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Lækre falafler i bløde pitabrød som vi serverer med grøntsager og hjemmelavet bønnehummus. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfalafler
- 420 gramsorte bønner på dåse
- 1 fedhvidløg
- 1.5 spsktahin
- 0.5 spskspidskommen
- 0.5 stkcitron
- 500 gramnapoli pitabrød
- 0.25 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- 75 gramsalatmix
- 1.5 dlyoghurt naturel
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg falaflerne på en pande i rigeligt olie som anvist på pakken.2
Blend de sorte bønner med lidt af lagen fra bønnerne, hvidløg, tahin og spidskommen. Smag til med salt, peber og saften fra citronen.3
Lun pitabrødet i en brødrister eller i ovnen.4
Skyl agurk og peberfrugt og skær begge dele i tern. Læg dem på et fad sammen med salaten.5
Server falaflerne i pitabrød med bønnehummus, yoghurt og grøntsager. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurk og peberfrugt i tern.
Mere smag: Du kan spice yoghurten op med presset hvidløg, chili eller friske krydderurter.