Pitabrød med falafler, grøntsager og bønnehumus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfalafler
  • 420 gramsorte bønner på dåse
  • 1 fedhvidløg
  • 1.5 spsktahin
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 stkcitron
  • 500 gramnapoli pitabrød
  • 0.25 stkagurk
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 75 gramsalatmix
  • 1.5 dlyoghurt naturel
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med falafler, grøntsager og bønnehumus

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre falafler i bløde pitabrød som vi serverer med grøntsager og hjemmelavet bønnehummus. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfalafler
  • 420 gramsorte bønner på dåse
  • 1 fedhvidløg
  • 1.5 spsktahin
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 stkcitron
  • 500 gramnapoli pitabrød
  • 0.25 stkagurk
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 75 gramsalatmix
  • 1.5 dlyoghurt naturel
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Steg falaflerne på en pande i rigeligt olie som anvist på pakken.

2. Blend de sorte bønner med lidt af lagen fra bønnerne, hvidløg, tahin og spidskommen. Smag til med salt, peber og saften fra citronen.

3. Lun pitabrødet i en brødrister eller i ovnen.

4. Skyl agurk og peberfrugt og skær begge dele i tern. Læg dem på et fad sammen med salaten.

5. Server falaflerne i pitabrød med bønnehummus, yoghurt og grøntsager. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære agurk og peberfrugt i tern.

Mere smag: Du kan spice yoghurten op med presset hvidløg, chili eller friske krydderurter.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre