Pitabrød med falafler og masser af grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfalafler
  • 0.5 stkspidskål
  • 125 gramfærdig salatmix
  • 4 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 1 stkcitron
  • 285 gramløse majs
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med falafler og masser af grønt

I samarbejde med

4.6, Mambeno-favorit!

Lune pitabrød er en favorit i mange familier, og det forstår vi godt! De er vildt nemme at lave og børn og voksne kan fylde dem med lige det, de allerbedst kan lide. Her har vi fyldt pitabrødene med færdigstegte falafler og masser af grønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramfalafler
  • 0.5 stkspidskål
  • 125 gramfærdig salatmix
  • 4 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 1 stkcitron
  • 285 gramløse majs
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen og opvarm falaflerne efter anvisningen på pakken.

2. Skyl kål, salat, tomat og agurk og skær det hele ud, som du nu synes. Anret alle grøntsagerne på et fad eller i små skåle.

3. Mos avocadokødet og vend det sammen med lidt citronsaft, salt og peber.

4. Dræn majsene for vand og lun pitabrødene i ovnen eller på brødristeren.

5. Server de varme pitabrød med sprøde falafler, grøntsager, dressing og lækker avocadocreme. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære grønt og anrette i skåle.

Ekstra smag: Hak frisk chili og vend det i den sprøde salat. Kom lidt stødt spidskommen i avocadocremen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre