Pitabrød med krydret svinekød, mangomarineret salat og hvidløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmango
  • 0.5 dlolivenolie
  • 1 spskeddike
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stksnackpeber
  • 0.5 stkagurk
  • 70 gramsalatmix
  • 250 gramskinkeschnitzler
  • 0.5 spskpaprika
  • 0.5 spskkarry
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har fyldt klassiske pitabrød med karry- og paprikakrydret svinekød og serveret dem med den lækreste mangomarinerede salat og hjemmerørt hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl mangoen og skær frugtkødet i tern. Blend mangotern, olivenolie og eddike til en ensartet masse i en minihakker eller brug en stavblender. Smag til med salt og peber.

2. Pres hvidløget og rør det sammen med cremefraiche, salt og peber.

3. Snit spidskålet fint, skyl og skær snackpeber og agurk i mundrette størrelser og skyl salaten. Vend de frisksnittede grøntsager sammen med mangodressingen.

4. Skær skinkeschnitzlerne i strimler. Varm en pande op med olivenolie, paprika og karry og steg skinkestrimlerne. Smag til med salt og peber.

5. Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.

6. Server de lune pitabrød med karry- og paprikastegte skinkestrimler, mangomarineret salat og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære agurk og peberfrugt og komme pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre