Pitabrød med kylling, bacon og guacamole

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1/2 stkagurk
  • 4 stktomater
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkmini romainesalat- eller anden salat
  • 50 gramrevet ost
  •  guacamole
  • 75 grambacon i skiver
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 dlvand
  • 8 stkpitabrød med fuldkorn
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pitabrød er en vaskeægte familieklassiker og kan varieres i det uendelige! Her er de fyldt med lækkert kyllingefyld, bacon, guacamole og masser af grønt. Kyllingekødet er i sig selv magert, men ønsker du en endnu mere mager udgave, kan du erstatte baconen med f.eks. serrano- eller parmaskinke. God fornøjelse.

Fremgangsmåde

1. Hak løget og stil det til side. Vask agurk, tomater, peberfrugt og salat og skær det hele i mundrette bidder. Stil alle grøntsager, undtagen løget, på bordet i små skåle sammen med revet ost og guacamole.

2. Tag lidt bacon fra til kødet og læg de øvrige baconskiver på en kold pande, tænd for varmen og steg dem gyldne og sprøde. Lad baconskiverne dryppe af på lidt køkkenrulle og hæld fedtet fra panden. Skær det bacon, du har lagt til side, i små strimler og steg dem på samme pande, til de har taget en smule farve. Hæld fedtet fra og tilsæt herefter løget til baconen på panden og steg videre, til også det har taget farve.

3. Tilsæt kødet og steg med, til det har fået lidt stegeskorpe. Tilsæt oregano, vand og lad det simre et par minutter. Smag til med salt og peber.

4. Lun pitabrødene i ovnen eller på brødristeren og lad familien fylde dem med det, som de allerbedst kan lide.

5. Velkommen :o)

Tip

Du kan sagtens købe revet ost i supermarkedet, men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til stave, revet ost og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre