Pitabrød med kyllingekebab og hvidløgsdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 30 gramfeldsalat
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 6 stkpitabrød med fuldkorn
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pitabrød med kyllingekebab og hvidløgsdressing - what´s not to like? Her har vi brugt færdigstegt kebab og rørt en hurtig hvidløgsdressing. En virkelig nem og lækker omgang aftensmad. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Rør presset hvidløg og creme fraiche sammen i en skål og smag til med salt og peber.

2. Skyl feldsalaten, hjertesalaten, tomaterne og agurken og snit det efter eget ønske. Pil skrællen af rødløget og skær det i tynde skiver - brug evt. et mandolinjern. Dræn majsene for væde. Anret grøntsagerne i små skåle.

3. Varm en pande med olivenolie og steg kebabkødet.

4. Lun pitabrødene på en brødrister eller i ovnen.

5. Stil alle ingredienserne ind på bordet og lad hele familien sammensætte deres eget yndlingspitabrød. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen sammen og komme grøntsagerne i små skåle.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre