Pitabrød med rejesalat, avocado og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 pottedild
  • 200 gramrejer i lage
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 2 stkavocado
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 125 gramkrøllet salatmix
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pitabrød med rejesalat, avocado og grønt

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lune pitabrød fyldt med rejer, vendt med creme fraiche og dild, sprød salat, agurk, tomat og avocado. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 pottedild
  • 200 gramrejer i lage
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 0.5 stkagurk
  • 3 stktomater
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 2 stkavocado
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 125 gramkrøllet salatmix
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl dilden og hak den fint. Dræn rejerne for væde. Vend dild og rejer sammen med creme fraiche og smag til med salt og peber.

2. Skyl agurk, tomat og peberfrugt. Skær agurken og tomaterne i skiver og peberfrugterne i stave.

3. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i skiver.

4. Lun pitabrødene i ovnen eller på en brødrister.

5. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres eget yndlings-pitabrød med peberfrugt som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle agurk, tomat og peberfrugt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre