Pizza med kylling, peberfrugt, bacon og karrydressing. Hertil sprød salat.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 grampizzadej
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 125 gramkalkunbacon
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 120 gramferske stegte kyllingestrimler
  • 140 gramrevet ost
  • 70 gramsalatmix
  • 2 stkæbler
  • 50 grammandler
  • 1 spskeddike
  • 2,5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskkarry
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pizza med kylling, peberfrugt, bacon og karrydressing. Hertil sprød salat.

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

Sprød fuldkornspizza med kylling, peberfrugt, bacon og karrydressing. Serveret med sprød salat med æbler og mandler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 grampizzadej
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 125 gramkalkunbacon
  • 280 gramøkologisk pizzasauce
  • 120 gramferske stegte kyllingestrimler
  • 140 gramrevet ost
  • 70 gramsalatmix
  • 2 stkæbler
  • 50 grammandler
  • 1 spskeddike
  • 2,5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskkarry
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Skyl peberfrugten og skær den i tynde strimler. Skær kalkunbaconen i tern og fordel dem på endnu en bageplade beklædt med bagepapir, hvis ikke der er plads for pizzaen - de skal steges for sig selv.

3. Fordel tomatsauce på pizzabunden og top herefter med stegte kyllingestrimler, peberfrugt og revet ost.

4. Bag pizzaen og kalkunbaconen i ovnen i 10-15 min.

5. Skyl salaten og æblerne. Skær æblerne i den ønskede størrelse og hak mandlerne groft. Vend det hele sammen med eddike og en god sjat olivenolie.

6. Rør creme fraiche og karry sammen i en lille skål.

7. Pynt den færdige pizza med sprød kalkunbacon og karrydressing og server med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fyld på pizzaen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre