Pizza med pølser og hvidløgspølse. Hertil appelsinbåde.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 250 gramøkologiske pølser
  • 125 gramspegepølse med hvidløg
  • 140 gramrevet mozzarella 13%
  • 4 stkappelsin
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pizza med pølser og hvidløgspølse. Hertil appelsinbåde.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En børnevenlig pizza med to slags pølser: Grillpølser og hvidløgsspegepølse. Og vi lover, at den smager mega godt! Vi topper med frisk basilikum og serverer med appelsinbåde som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 250 gramøkologiske pølser
  • 125 gramspegepølse med hvidløg
  • 140 gramrevet mozzarella 13%
  • 4 stkappelsin
  • 0.5 pottefrisk basilikum
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft og rul pizzadejen ud på det medfølgende bagepapir. Læg pizzadejen med bagepapiret på en bageplade.

2. Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene.

3. Skær pølserne i mindre stykker. Top pizzaen med pølser, hvidløgsspegepølse og revet mozzarella. Bag pizzaerne i 10-15 min. til osten er gylden og skorpen sprød.

4. Skær appelsinerne i både. Hak basilikum fint.

5. Server de lækre pizzaer med basilikum på toppen og appelsinbåde som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre