Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Der er dobbelt op på topping, når vi laver pizza med skinkestrimler og pepperoni. Vi serverer pizzaen med vandmelon som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 grampizzadej
- 280 gramtomatsauce til pizza
- 100 gramskinkestrimler
- 100 grampepperoni
- 150 gramrevet cheddar
- 1 spsktørret oregano
- 1 stkvandmelon
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 250 grader varmluft og rul pizzadejen ud på det medfølgende bagepapir. Læg pizzadejen med bagepapiret på en bageplade.2
Fordel tomatsaucen på bundene. Lad den yderste centimeter af pizzabundene være uden sauce, så du får en fin kant.3
Top pizzaen med skinkestrimler, pepperoni, revet cheddar og oregano. Hvis du bedre kan lide det adskilt, kan du lave den ene pizza med skinke, og den anden med pepperoni.4
Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden, og skorpen er sprød. Skær imens vandmelonen i skiver.5
Server de lækre pizzaer med vandmelon som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.