Pizza med skinke og pepperoni. Hertil vandmelon.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 100 gramskinkestrimler
  • 100 grampepperoni
  • 150 gramrevet cheddar
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 stkvandmelon
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pizza med skinke og pepperoni. Hertil vandmelon.

I samarbejde med

Der er dobbelt op på topping, når vi laver pizza med skinkestrimler og pepperoni. Vi serverer pizzaen med vandmelon som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 100 gramskinkestrimler
  • 100 grampepperoni
  • 150 gramrevet cheddar
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 stkvandmelon

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft og rul pizzadejen ud på det medfølgende bagepapir. Læg pizzadejen med bagepapiret på en bageplade.

2. Fordel tomatsaucen på bundene. Lad den yderste centimeter af pizzabundene være uden sauce, så du får en fin kant.

3. Top pizzaen med skinkestrimler, pepperoni, revet cheddar og oregano. Hvis du bedre kan lide det adskilt, kan du lave den ene pizza med skinke, og den anden med pepperoni.

4. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden, og skorpen er sprød. Skær imens vandmelonen i skiver.

5. Server de lækre pizzaer med vandmelon som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre