Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
60 min
Hos Mambeno elsker vi hjemmelavet pizza. Og det er næsten hurtigere at lave sine egne bunde end at finde den færdige dej i supermarkedet. Brug et kvarter på at røre dejen sammen, og så skal du bare vente på, at de perfekte pizzabunde hæver.
Portioner
Ingredienser
- 25 gramgær
- 2 tsksukker
- 2.5 dlvand
- 0.5 dlkogende vand
- 300 gramtipo 00 hvedemel
- 100 gramdurummel
- 50 gramfuldkornshvedemel
- 1 tsksalt
Fremgangsmåde
1
Bland koldt og varmt vand i en skål eller røremaskine. Tilsæt gær og sukker og rør, til det er opløst.2
Tilsæt durum- og fuldkornshvedemel, salt og rør godt.3
Tilsæt tipo 00 hvedemel lidt efter lidt og ælt eller rør så længe, du har tid og kræfter. Gerne 10 minutter, til dejen er blød og elastisk men ikke klistrer til fingrene.4
Lad dejen hvile en time. Del den i to - nu er den klar til brug.