Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
20 min
Disse pizzamuffins er virkelig gode! Både som eftermiddagssnack, til fodboldstævnet, børnefødselsdagen og selvfølgelig i madpakken. Og så er de lavet med både fuldkornsmel og gulerødder, så de kan spises med god samvittighed.
Portioner
Ingredienser
- 150 gramgulerødder
- 100 gramrevet ost- til dejen
- 150 gramkogt skinke
- 300 gramhvedemel
- 200 gramgrahamsmel- eller anden fuldkornsmel
- 1 spskakaciehonning
- 2 tskbagepulver
- 2 tsksalt
- 2 stkæg
- 1/2 dlolivenolie
- 2 dlA38
- 1 dlmælk
- 1 dåsehakkede tomater
- 50 gramrevet ost- til topping
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Riv gulerødderne på den fine side. Skær skinken i tern.3
Rør alle ingredienserne sammen i en skål - på nær de hakkede tomater og den revne ost, der skal bruges til topping. Dejen skal have konsistens som tyk havregrød.4
Hæld dejen i muffinsmforme - husk kun at fylde dem 3/4 op, da de hæver i ovnen. Læg 1 spsk hakkede tomater på toppen af hver og drys med lidt revet ost.5
Bag muffinsene i ovnen i ca. 20 minutter, indtil de er gennembagte. Du kan evt. tjekke, om de er færdige, ved at stikke en strikkepind i dem. Hvis der ikke hænger dej ved, er de færdige.6
Velbekomme!