Pizzamuffins til madpakken

Ingredienser

( Ca. 12 styk )

  • 150 gramgulerødder
  • 100 gramrevet ost- til dejen
  • 150 gramkogt skinke
  • 300 gramhvedemel
  • 200 gramgrahamsmel- eller anden fuldkornsmel
  • 1 spskakaciehonning
  • 2 tskbagepulver
  • 2 tsksalt
  • 2 stkæg
  • 1/2 dlolivenolie
  • 2 dlA38
  • 1 dlmælk
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 50 gramrevet ost- til topping
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Pizzamuffins til madpakken

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Disse pizzamuffins er virkelig gode! Både som eftermiddagssnack, til fodboldstævnet, børnefødselsdagen og selvfølgelig i madpakken. Og så er de lavet med både fuldkornsmel og gulerødder, så de kan spises med god samvittighed.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 150 gramgulerødder
  • 100 gramrevet ost- til dejen
  • 150 gramkogt skinke
  • 300 gramhvedemel
  • 200 gramgrahamsmel- eller anden fuldkornsmel
  • 1 spskakaciehonning
  • 2 tskbagepulver
  • 2 tsksalt
  • 2 stkæg
  • 1/2 dlolivenolie
  • 2 dlA38
  • 1 dlmælk
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 50 gramrevet ost- til topping

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Riv gulerødderne på den fine side. Skær skinken i tern.

3. Rør alle ingredienserne sammen i en skål - på nær de hakkede tomater og den revne ost, der skal bruges til topping. Dejen skal have konsistens som tyk havregrød.

4. Hæld dejen i muffinsmforme - husk kun at fylde dem 3/4 op, da de hæver i ovnen. Læg 1 spsk hakkede tomater på toppen af hver og drys med lidt revet ost.

5. Bag muffinsene i ovnen i ca. 20 minutter, indtil de er gennembagte. Du kan evt. tjekke, om de er færdige, ved at stikke en strikkepind i dem. Hvis der ikke hænger dej ved, er de færdige.

6. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre