Pizzatærte med sommersalat - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stkaubergine
  • 800 gramhakket oksekød
  • 2 spskpaprika
  • 1 spsktørret oregano
  • 2 dlketchup
  • 400 grampizzadej
  • 100 gramrevet ost
  •  salat efter eget valg
  • 5 stkradiser
  • 125 gramsukkerærter
  • 0.5 stkagurk
  •  dressing efter eget valg
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Denne pizzatærte er fantastisk! En slags lukket pizza med hakket oksekød og auberginer. De smager super godt og kan også bruges i madpakken. Husk at gemme halvdelen af kødsovsen til i morgen, hvor vi bruger den til en nem pastaret. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg. Skyl auberginen og skær den i mindre tern. Svits løg og hvidløg i lidt olie i en dyb pande eller gryde. Tilsæt aubergineternene og steg videre i ca. 5 minutter.

2. Tilsæt det hakkede oksekød og lad det brune godt af. Tilsæt paprika, tørret oregano og ketchup. Smag sovsen til med salt og peber.

3. Drys mel ud på bordet og rul pizzadejen ud til to bunde med en kagerulle, så de er ca. 30 cm i diameter. Pas på de ikke bliver for tykke!

4. Læg det ene dejstykke på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel fyldet på hele bunden og drys med revet ost. Læg forsigtigt det andet dejstykke oven på og tryk det let sammen.

5. Bag den i ovnen ca. 20- 25 minutter.

6. Skyl imens salat, radiser, sukkerærter og agurk og skær det hele i mundrette stykker. Top med dressing efter eget valg.

7. Servér den lækre pizzatærte med sprød salat.

8. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til vaske grøntsagerne. De kan også skære agurker til salaten.

Husk at gemme halvdelen af sovsen til i morgen - og en pizzasnitte eller to til ungernes madpakker.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre