Pølser med grove fritter og jordbærsalat. Hertil basilikumdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 grambagekartofler
  • 350 gramjordbær
  • 1 stkagurk
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 150 grammini mozzarella
  • 360 gramferske bacon- og cheddar griller
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Pølser med grove fritter og jordbærsalat. Hertil basilikumdressing.

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En lækker sommerret med pølser, hjemmelavede grove fritter, smagfuld jordbærsalat og en simpel basilikumdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 grambagekartofler
  • 350 gramjordbær
  • 1 stkagurk
  • 125 gramkrøllet salatmix
  • 150 grammini mozzarella
  • 360 gramferske bacon- og cheddar griller
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem til grove fritter. Kom fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen i ca. 25 minutter.

3. Skyl jordbærrene og agurken og skær dem efter eget ønske. Vend dem sammen med salaten, mozzarellakugler og en god sjat olivenolie i en skål. Smag til med salt og peber.

4. Fyr op under grillen eller varm en pande op med lidt olivenolie. Steg pølserne.

5. Imens pølserne steger: Skyl basilikum, hak den fint og vend den sammen med creme fraiche. Brug evt. en minihakker eller en stavblender. Smag til med salt og peber.

6. Server pølserne sammen med de grove fritter, jordbærsalaten og basilikumdressingen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende de grove fritter med olivenolie, salt og peber og skylle jordbærrene.

Ekstra smag: Tilsæt citronskal og citronsaft til jordbærsalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre