Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Indrømmet: Disse popcorn med peanutbutter er syndige! Til gengæld er de umanerligt gode, og opskriften er perfekt til at få bugt med den sidste rest peanutbutter i køleskabet. Lav dem, når det skal være ekstra hyggeligt. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- smør
- 100 gramupoppede popcorn
- 4 spskpeanutbutter
- 4 spskakaciehonning
- salt
Fremgangsmåde
1
Smelt lidt smør i bunden af en gryde og tilsæt popcornene. Tænd komfuret på middel varme og læg låg på gryden. Lad nu popcornene poppe, mens du jævnligt ryster gryden. Når der ikke lyder flere "POP!", tager du gryden af varmen.2
Hæld nu popcornene over i en skål og fjern evt. upoppede kerner. Pas på, gryden er varm! Hæld efter følgende popcornene tilbage i gryden og drys med salt.3
Opvarm peanutbutter og honning i en kasserolle. Det skal ikke koge men blot blive så varmt, at honningen smelter og du får en ensartet masse.4
Hæld peanutbuttermassen over popcornene og bland forsigtigt rundt med en ske, til det hele er fordelt. Og ja, massen skal være tyk, men mirakuløst nok er den slet ikke svær at få fordelt. Spred popcornene ud på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem køle af - eller spise dem, mens de stadig er lune!5
God fornøjelse :o)