Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
15 min
Super lækre protein wraps lavet af hytteost og æg, som bages i ovnen. Vi har fyldt dem med salat, hamburgerryg, pesto og ost, men du kan også sagtens vælge dit eget yndlingsfyld. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 4 stkæg
- 400 gramhytteost
- 0.25 spsksalt
- 70 gramsalatmix
- 3 stktomater
- 100 grampesto
- 100 gramhamburgerryg i skiver
- 100 gramrevet hård ost
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 190 grader varmluft.2
Blend æg, hytteost og salt sammen. Du kan bruge en stavblender eller en minihakker. Hæld massen på en bageplade beklædt med bagepapier og spred det ud, så det næsten fylder hele pladen. Bag i ca. 20-25 minutter.3
Skyl salaten og tomaterne og skær tomaterne i skiver.4
Skær hytteostpandekagen i fire stykker. Fyld dem med pesto, salat, tomater, hamburgerryg og en valgfri revet ost. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde massen ud på bagepladen. De kan også skære tomater i skiver.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.