Bagte kartofler fyldt med pulled pork og syltede rødløg - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 grampulled pork
  • 1000 gramkartofler
  • 3 stkrødløg
  • 1 dllagereddike
  • 0.5 dlrørsukker
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 fedhvidløg
  • 100 gramfærdig kålsalat
  • 285 gramløse majs
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

For at gøre det nemt, har vi her tilberedt en færdig omgang pulled pork. Vi serverer den med bagte kartofler, syltede rødløg, dressing og salat. Husk at opskriften er til to dage, så gem halvdelen af kødet og de syltede rødløg til i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft. Tilbered pulled pork som anvist på pakken.

2. Skrub kartoflerne og skær et ca. 1 cm dybt kryds øverst i hver kartoffel. (Det skal være almindelige kartofler, da bagekartofler tager længere tid) Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ca. 30 min. - til de er bløde indeni.

3. Skræl løgene og skær dem i både eller strimler. Hæld eddike, sukker og lidt salt i en gryde og kog det op sammen med løgene. Lad hele molevitten koge i 5-7 minutter og smag lagen til med salt og peber.

4. Bland creme fraiche sammen med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

5. Server de bagte kartofler ved at trykke dem åbne i krydset og top dem med pulled pork, kålsalat, majs, rødløg og dressing. Husk at gemme ca. halvdelen af kødet og de syltede rødløg til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære rødløg i strimler - rødløg er ikke helt så skrappe som hvide løg. De kan også blande dressingen. Altså børnene. Ikke rødløgene - dem får du altså ikke til at blande noget som helst!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre