Quesadillas med kylling og majs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Quesadillas er en virkelig lækker og nem måde at bruge rester på. I dag bruger vi resten fra gårsdagens helstegte kylling og supplerer med majs, peberfrugt og tomater. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft. Skær løg og peberfrugt i tern og riv kyllingekødet i strimler. Steg løg og peberfrugt i lidt olivenolie på en pande. Tilsæt kyllingekødet, majs, oregano og krydr med lidt salt og peber og steg videre, til kødet er gennemvarmt.

2. Smør tortillaerne med lidt olivenolie på den ene side. Læg en tortilla med den smurte side nedad på et spækbræt og fordel lidt kyllingeblanding ovenpå. Drys med revet ost på toppen. Læg endnu en tortilla ovenpå med den oliesmurte side opad.

3. Flyt forsigtigt quesadillaerne til en bagerist og bag dem i ca. 15 min. Er du modig, kan du vende dem forsigtigt halvvejs, så de bliver sprøde på begge sider - men du kan også bare undlade at vende, hvis du ikke lige er sprængfyldt med selvtillid! Brug en pizzaspade eller en stor paletkniv til at vende med.

4. Server quesadillas med cherrytomater i kvarte på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at rive kødet i strimler. De kan også skære peberfrugterne i tern og tomaterne i kvarte. Vi har beregnet en quesadilla pr. person. Er I mere sultne i din familie, så køb lidt ekstra eller fyld flere grøntsager i.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre