Quinoadeller med sprøde kartoffeltern, avocadocreme og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramquinoa
  • 600 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 4 stængelbladselleri
  • 1 stkæg
  • 2 tskrød karrypasta
  • 1 tsksalt
  • 3 spskhvedemel
  •  avocadocreme eller guacamole
  •  salat efter eget valg
  • 100 gramgranatæblekerner
  •  bagepapir
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Quinoadeller med sprøde kartoffeltern, avocadocreme og salat

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Lad dig endelig ikke skræmme af udsigten til en vegetariske udgave af den klassiske delle! Vores quinoaversion smager altså virkelig godt, og vores unger er vilde med dem. Vi serverer dem med sprøde kartofler i tern og guacamole og valgfri salat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramquinoa
  • 600 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 4 stængelbladselleri
  • 1 stkæg
  • 2 tskrød karrypasta
  • 1 tsksalt
  • 3 spskhvedemel
  •  avocadocreme eller guacamole
  •  salat efter eget valg
  • 100 gramgranatæblekerner
  •  bagepapir
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Kog quinoa (eller ris) efter anvisningen på pakken.

2. Skrub kartoflerne grundigt og skær dem i små tern. Læg kartoffelternene på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i en sjat olie. Bag dem sprøde i 20-25 minutter.

3. Skær løg og hvidløg og i grove stykker. Skyl bladselleri og skær det i grove stykker. Blend løg, hvidløg, bladselleri og æg sammen i en minihakker eller foodprocessor til det er finthakket. Rør sammen med quinoa, karrypasta, salt og hvedemel i en skål. Er farsen for tynd, tilsætter du lidt mere mel, og er den for fast, kan du give den en sjat mælk eller vand.

4. Form fine deller af farsen og steg dem på en pande i olivenolie, til de er gennemstegte - det tager 15 minutter.

5. Lav vores nemme avocadocreme ved at trykke på kokkehuen, eller brug en færdig gucamole eller anden dyppelse. Skyl salaten og bland den med granatæblekernerne.

6. Server quinoadellerne med de sprøde kartoffeltern, avocadocreme og salat.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære kartoflerne i tern - du kan hjælpe dem på vej ved at skære kartoflerne i skiver først. De kan også hjælpe til med at mose avocadoen med en gaffel, hvis I laver avocadocremen selv.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre