Ravioli med tomatsovs og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 300 gramgulerødder*
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2 spskrød pesto
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 500 gramtortellini
  •  gramsalat efter eget valg
  • 1 stkavocado
  • 0.5 stkcitron
  • 1 stkæble
  •  dressing efter eget valg
  • 100 gramrevet ost
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Ravioli smager virkelig godt! Men den hjemmelavede udgave er lidt mere tidskrævende at lave, end hvad der er realistisk i de fleste børnefamilier med fart på. Derfor har vi gjort en undtagelse og lavet en opskrift med færdiglavede ravioli med hjemmelavet tomatsovs og nem salat. God fornøjelse

Fremgangsmåde

1. Skær løget og hvidløg ud i små tern og steg det i olivenolie i en lille gryde. Skyl og skær squashen i tern. Skræl gulerødderne og riv dem på den fine side af et rivejern og tilsæt det sammen med hakkede tomater, pesto og oregano og bring det hele i kog.

2. Kog tortellinierne efter anvisningen på pakken.

3. Smag saucen til med salt og peber og lad den simre, imens du koger tortellinierne og gør salaten klar.

4. Skyl salaten. Flæk avocadoen, fjern stenen og skær kødet i skiver. Dryp med lidt citronsaft, så avocadoen ikke bliver brun. Skyl og skær æblet i mindre stykker. Bland salaten med valgfri dressing.

5. Servér tortillinierne i dybe tallerkener toppet med tomatsauce, revet ost og evt. lidt grønt på toppen. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære squash i stykker. De kan også skrælle og rive gulerødderne.

Du kan bruge lige den type revet ost, du har lyst til. Men skal det være ægte italiensk, så vælg den hårde ost, grana padano, du kan købe i trekanter i de fleste supermarkeder. Du kan også, hvis du virkelig vil slå ud med armene, vælge den helt ægte parmesan.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre