Red goddess salat med rødbede og persille

Ingredienser

( 1 portion )

  • 1 stkfrisk rødbede
  • 3 stkradiser
  • 0.25 stkagurk
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 pottepersille
  • 20 gramcashewnødder
  • 0.5 stkcitron
  • 1 fedhvidløg
  • 0.25 spskfint salt
  • 0.5 dlrapsolie
  • 50 gramtortillachips
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Red goddess salat med rødbede og persille

I samarbejde med

Red goddess salat er en simpel rød salat med spidskål, radiser, rødbeder og agurk. Smagen kommer særligt fra den blendede dressing med rødbede, persille og cashewnødder. Server den med sprøde tortillachips. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkfrisk rødbede
  • 3 stkradiser
  • 0.25 stkagurk
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 pottepersille
  • 20 gramcashewnødder
  • 0.5 stkcitron
  • 1 fedhvidløg
  • 0.25 spskfint salt
  • 0.5 dlrapsolie
  • 50 gramtortillachips

Fremgangsmåde

1. Start med at skrælle rødbeden og skylle radiser, agurk og spidskål. Fjern stokken fra spidskålen og smid den ud. Hak spidskålen i små stykker.

2. Riv rødbeden på den grove side af et rivejern. Brug den ene halvdel i salaten og gem den anden halvdel til dressingen. Skær radiserne i små stykker.

3. Og så til dressingen. Kom resten af de revne rødbeder, persille, cashewnødder, saften fra citronen, hvidløg, salt og olie i en høj skål. Blend det hele sammen med en stavblender, til du har en ensartet dressing.

4. Bland dressingen med salaten.

5. Anret salaten på et fad og læg tortillachipsene rundt i kanten. Så må der guffes. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre