Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En meget nem og hurtig ret med rejer og varme krydderier. Tag ungerne med i køkkenet og lad dem hjælpe med at snitte, røre og smage til. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 300 gramfrosne pillede rejer
- 1 stkløg
- 1 stksquash
- 2 stkrød peberfrugt
- 250 gramchampignon
- 1 tskkarry
- 1 tskspidskommen
- 1/2 spskpaprika- gerne den søde udgave
- 1 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 dlvand
- 2 dlmadlavningsfløde 8 %
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken og tø rejerne op.2
Hak løget fint. Vask squashen og skær den i halve skiver. Vask peberfrugterne, befri dem for kerner og skær i strimler. Vask champignonerne og skær dem i halve.3
Svits løget i lidt olivenolie på en pande. Tilsæt herefter squash og peberfrugter og steg videre i et par minutter. Tilsæt til sidst champignoner, rejer, karry, spidskommen, lidt af paprikaen, hakket tomat, tomatpuré, bouillonterning og vand. Lad retten simre i ca. 10 minutter, eller til grøntsagerne er møre, men ikke udkogte.4
Tilsæt fløden og smag til med salt, peber og evt. lidt mere paprika og karry.5
Velbekomme :o)