Rispapirsruller med grønt, rejer og chilimayo. Hertil æblebåde.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrosne rejer
  • 1 stklime
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stksnackpeber
  • 150 gramgulerødder
  • 125 gramsukkerærter
  • 2 stkavocado
  • 3 stkæbler
  • 1 stkhjertesalat
  • 100 gramrispapir
  •  chilimayonnaise
  •  soya
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Rispapirsruller med grønt, rejer og chilimayo. Hertil æblebåde.

I samarbejde med

Rispapirsruller, vietnamesiske forårsruller eller friske forårsruller - kært barn har mange navne. Her har vi fyldt rullerne med masser af friske grøntsager, avocado, rejer og chilimayonnaise på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfrosne rejer
  • 1 stklime
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stksnackpeber
  • 150 gramgulerødder
  • 125 gramsukkerærter
  • 2 stkavocado
  • 3 stkæbler
  • 1 stkhjertesalat
  • 100 gramrispapir
  •  chilimayonnaise
  •  soya

Fremgangsmåde

1. Kom rejerne op i en si og overhæld dem med kogende vand. Vend dem herefter med limesaft.

2. Skyl alle grøntsagerne og skræl gulerødderne. Snit agurken, snackpeberne, gulerødderne, sukkerærterne og avocadoerne i strimler. Skær æblerne i både.

3. Fyld et fad med en finger-lun blanding af koldt og varmt vand vand, og stil det på bordet sammen med alt tilbehøret.

4. Læg et stykke rispapir i blød i vandet i 5-10 sekunder. Det må gerne stadig være lidt stift, når det kommer på tallerkenen, da det bliver blødere på et øjeblik.

5. Læg yndlingsfyldet i midten, fold siderne ind over og rul sammen. Spis som en hel rulle eller skær i mundrette bidder. Top med chilimayo, dyp i soya og server med æblebåde som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle grøntsagerne.

Ekstra smag: Tilføj friske koriander i rullerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre