Risret med æg og peanuts

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramgulerødder
  • 150 grambønnespirer
  • 4 stkæg
  • 0.5 spskkarry
  • 3 spsksoya
  • 3 spskfiskesauce
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Risret med æg og peanuts

I samarbejde med

3.0, Meget populær

En lækker wokret med masser af grøntsager, æg, ris og peanuts på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramgulerødder
  • 150 grambønnespirer
  • 4 stkæg
  • 0.5 spskkarry
  • 3 spsksoya
  • 3 spskfiskesauce
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget i tynde både og hak hvidløget fint.

3. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl bønnespirerne.

4. Varm en wok op med olivenolie. Slå æggene ud i wokken og rør det sammen til røræg. Stil æggene til siden.

5. Kom lidt mere olie i wokken og svits karry, løg og hvidløg. Tilsæt spidskål, gulerødder og bønnespirer. Tilsæt soya og fiskesauce. Vend til sidst røræg og ris i retten.

6. Server risretten med peanuts på toppen og friske krydderurter, hvis du har dem på lager. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Tilsæt friskhakket chili.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre