Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi en vegetarisk risret med karry, paprika, kikærter, spidskål, revet gulerod, soya og basilikum. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse.
Portioner
Ingredienser
- 150 gramris
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 1 dåsekikærter
- 1 spskkarry
- 1 spskpaprika
- 0.5 stkspidskål
- 200 gramrevne gulerødder
- 1 dlvand
- 2 spsksoya
- 1 pottefrisk basilikum
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget ud efter eget ønske og hak hvidløget fint. Kom kikærterne i en si og overhæld dem med vand.3
Varm en dyb gryde eller wok op med en god sjat olivenolie og svits karry og paprika sammen med løg, hvidløg og kikærter.4
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Tilsæt spidskål og revne gulerødder og steg det i ca. 5 min. Tilsæt vand og soya.5
Vend grøntsagerne sammen med risene og friskhakket basilikum og server i skåle. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn plukke basilikumblade af stilkene.