Risret med plukket kylling og grøntsager

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 spskkarry
  • 2 fedhvidløg
  • 150 gramløse majs
  • 150 gramfrosne ærter
  •  soya
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Risret med plukket kylling og grøntsager

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Risretter er virkelig nemme og lækre og kan varieres i det uendelige. Her har vi lavet en udgave med plukket kyllingekød, karry og grøntsager. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 200 gramgulerødder
  • 1 stkløg
  • 2 stkrød peberfrugt
  • 1 spskkarry
  • 2 fedhvidløg
  • 150 gramløse majs
  • 150 gramfrosne ærter
  •  soya
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingefileterne i halve og kog dem i en gryde med vand så det dækker og bouillon i ca. 10 min. til de er tilberedt.

3. Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget. Skær gulerødder, løg og peberfrugter i små tern. Varm en wok eller dyb pande op med olivenolie og tilsæt karry, presset hvidløg, løg, gulerødder og peberfrugter og lynsteg grøntsagerne i ca. 5 min. Tilsæt majs og ærter og steg videre i et par minutter.

4. Pluk den kogte kylling i mundrette størrelser. Vend kyllingen og risene sammen med grøntsagerne og smag til med soja.

5. Server risretten i skåle og top evt. med friske koriander og limesaft. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. De kan også skære peberfrugterne.

Ekstra smag: Tilsæt friske koriander og limesaft.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre