Ristaffel med alverdens topping

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  •  rester fra ristaffel
  • 1 stkæble
  • 100 gramløstfrosne edamamebønner
  • 150 gramananas i stykker
  • 100 grampeanuts
  • 50 gramkokosmel
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Jubii! Så er der mega nem og lækker aftensmad på dag to! Du skal blot varme resterne fra gårsdagens ristaffel, koge ris og skære æblerne ud. God fornøjelse

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne fra i går i enten mikroovnen eller i en gryde på komfuret.

3. Skyl og skær æblerne i små tern. Tilbered edamamebønnerne efter anvisningen på posen. Hæld saften fra ananasstykkerne og stil det hele på bordet i små skåle sammen med karrysovs og ris.

4. Så kan alle (igen-igen) sammensætte deres yndlingstallerken.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til midnre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i mindre stykker. De kan også røre i sovsen og smage den til igen.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre