Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her serverer vi ristaffel med kylling og en lækker karrysovs med masser af skjulte grøntsager og kokosmælk. Vi topper hele herligheden med banan, kokosmel, granatæblekerner og peanuts. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- ris
- 2 spskkarry
- 500 gramfrosne suppeurter
- 3 dlvand
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninghønsebouillon
- 250 gramfersk kylling i tern
- 2 stkbananer
- 1 stkgranatæble
- 30 gramkokosmel
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisning på pakken.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt suppeurter, vand, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.3
Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.4
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingestykkerne. Krydr med salt og peber.5
Pil skrællen af bananerne og skær dem i skiver.6
Halver granatæblet og pres kernerne ud i en skål. Anret bananskiver, kokosmel og peanuts i skåle.7
Server ristaffel med kylling, karrysovs og topping. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde, skære bananerne i skiver og anret topping i små skåle.